Beoordelingen van Sushi House Amsterdam

Recente recensies

5.0
Tsjoi
12 mei 2024

Ja! Voortreffelijk weer! Ik ben al jaren vaste klant en de reden waarom ik altijd bij Sushi House m'n sushi laat bezorgen is de zeer consistente hoge kwaliteit en de professionaliteit van deze mensen. SH stelt nooit teleur! is gewoon super goed en dat blijf je merken aan de details, b.v. de meegeleverde soyasaus: dit haal je niet bij de Appie - dit is serieus goed (Japans) spul! Proef je meteen! Hier is zorg aan besteed om de sushi zo goed mogelijk te doen smaken. Echt een culinaire klasse apart. Dank jullie wel weer en graag tot de volgende keer.

Sandra
9 mei 2024

Sushi van super kwaliteit! Je proeft het vakmanschap en zorg die besteed is aan de bestelling. Echt top!

Eva Beck
5 mei 2024

Het was weer voortreffelijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

willem woelders
5 mei 2024

alles wat we besteld hebben was weer de 'oude' bekende kwaliteit en smaak. Helaas is het moment van bezorgen altijd een grote afwijking, nu weer bijna 45 minuten laten dan de aangekondigde bezorgtijd. Ik hoop dat jullie dat echt binnenkort gaan aanpassen naar realiteit, want dit kan echt niet meer 1800 besteld, 1900 zou het bezorgd worden en het werd 1945 Ik denk dat jullie hiermee alleen maar de klanttevredenheid goed mee doen. Succes!

René
4 mei 2024

As always, just pure and delicious quality. Order it online and pick it up yourself (it’s good for your health, they have a great couch to chill and you shouldn’t be afraid, they are nice…)

Rolf
3 mei 2024

De kwaliteit was weer fantastisch. Maar 2 uur wachten vind ik niet acceptabel . Zorg dat bij het bestellen een wachttijd indicatie komt dan kan je alsnog beslissen of je dat uitkomt .

Astrid Westerman
25 april 2024

Beste sushi, ik bestel alleen hier!

Philip O
21 april 2024

Zoals gewoonlijk sushi van topklasse. Temperatuur en versheid prima. Bezorging zoals beloofd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jo
15 april 2024
James
15 april 2024

Excellent! Thank you.

Lisa
14 april 2024

Fantastisch zoals altijd. Bestelling was iets later en werd daarover netjes gebeld. Beste plek in Amsterdam en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bella
8 april 2024

Het was weer heerlijk!

Kim
6 april 2024

Heerlijke sushi. Goed gevuld, dus veel vis en niet alleen rijst. Beste sushi in Amsterdam en de medewerkers zijn erg aardig. Zeker een dikke aanrader!

Stan
4 april 2024

Ebi fry had bijsmaak, waarschijnlijk geen verse olie gebruikt. Gyoza waren vrij taai, maar wel lekker. Roomkaas Philadelphia rol was heel zacht, nog net niet vloeibaar. Mijn gast had dezelfde ervaring. Ik blijf evengoed groot fan van Sushi House.

Floor
31 maart 2024

Gemakkelijk besteld, goed bezorgd en heel lekker.

Kirsten
30 maart 2024

Overheerlijke sushi en topservice

Vicky
23 maart 2024

Beste Sushi van Amsterdam. Altijd vers en verrukkelijk. De mensen die er werken zijn professionals & vriendelijk.

Sam Caster
17 maart 2024

Zoals altijd van hoge kwaliteit en goede smaak!

Deborah Verhoeven
16 maart 2024

Was weer heerlijk!

cloe
3 maart 2024
Ruby
1 maart 2024

Goede kwaliteit rijst en vis en vriendelijk personeel!

Simone
26 februari 2024

Zoals gisteren al telefonisch doorgegeven is de bezorgtijd absurt lang. Dus daar ligt absoluut een verbeterpunt. Via de site kun je een gewenste levertijd aangeven, maar pas na de definitieve bestelling krijg je de 'verwachte' bezorgtijd (die dan een half uur later is dan gewenst) in beeld. En uiteindelijk wordt de bestelling pas na een uur geleverd. De totale tijd tussen het plaatsen van de bestelling en de levering was 1 uur en 3 kwartier. Ik heb begrip voor het feit dat jullie druk zijn maar ik adviseer een tool op de site in te bouwen waar je kunt zien wat de werkelijke levertijd is. En dat hoeft niet op de minuut exacte te zijn maar een meer realistische indicatie van de levertijd zou wel wenselijk zijn. Succes en ik hoop dat u deze toelichting ter harte neemt. Vriendelijke groeten, Simone Zwaagman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigit
26 februari 2024

Dit is hét adres in Amsterdam om sushi te halen: altijd heerlijk en vers!

McPolo
25 februari 2024

Super sushi

Elze
25 februari 2024

Lekkerste sushi in town! Kwaliteit is altijd goed.

Deborah Verhoeven
25 februari 2024

Zoals altijd was het weer heerlijk! De sushi was verrukkelijk & de sashimi zo lekker mals, mmmmm!

Rob
19 februari 2024

Heerlijke Sushi als altijd. En hoewel we het altijd gezellig vinden om af te halen, deze keer perfect op tijd bezorgd volgens afspraak omdat het regende.😀🎯🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helen
17 februari 2024

Sushi House heeft heerlijke sushi afgeleverd. Alles zag er mooi gepresenteerd uit. Verse produce en goede smaak. Kom zeker terug.

James
16 februari 2024

Delicious!! Thank you.

Alex
15 februari 2024
Frank hopman
14 februari 2024

Heerlijk en vriendelijke mensen!!

Paul
11 februari 2024

Super kwaliteit, super service. Attent en gastvrij!

Esmee
11 februari 2024
Marieke
9 februari 2024

IBezorging diuurde ongeveer 2,5 uur.

Jorijn Zijlstra
8 februari 2024

Onze favoriete sushi! Ontzettend vriendelijke mensen die altijd goed rekening houden met mijn allergieën.

Kleiss
5 februari 2024

Weer te laat bezorgd zonder iets te laten weten, erg irritant . Had expres ruim van te voren besteld .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floortje Jeukens
3 februari 2024

Alles helemaal top, heerlijk gegeten!

Philip O
28 januari 2024

Zoals gewoonlijk alles weer prima in orde. Vanaf de kwaliteit van de gerechten tot en met de bezorging. Tot de volgende...

Den
24 januari 2024

Beste sushi die ik gehad heb! Zeer verse producten, goede kwaliteit. Echt heerlijk. Vriendelijke mensen!

Anne
22 januari 2024

Heerlijke Sushi’s en andere producten. Prima vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deborah Verhoeven
21 januari 2024

Heerlijk eten en ontzettend vriendelijke service!

Tsjoi
21 januari 2024

Geweldig weer! Sushi House stelt nooit teleur: punctueel en netjes bezorgd, alles perfect geregeld: een professionele partij waar je altijd op kan rekenen. Met name de Dynamite roll kon op verheugde reacties rekenen, vooral bij de nieuwe eters... verrassend pittig, verfijnd genieten! Dank jullie wel weer - graag tot de volgende keer!

Jeremy
20 januari 2024

Altijd lekker, we bestellen maandelijks bij Sushi House!

Helena
19 januari 2024
Kim
14 januari 2024

Heerlijke sushi. Beste van Amsterdam

Sandra
12 januari 2024

Heerlijke sushi!Vers en genoeg.kleine box plus wat losse sushi!

Deborah Verhoeven
10 januari 2024

Wij hebben weer genoten van de heerlijke sushi en sashimi! De chefs zijn kundig en ook nog eens erg vriendelijk! Kom zeker weer terug!

T
10 januari 2024

Top!

Gaby
7 januari 2024
Anonymous
6 januari 2024

Simply delicious!

Kirsten
6 januari 2024

Topsushi, top service!

Saloua
31 december 2023

Zoals als elke keer weer. Heerlijk en goede kwaliteit sushi

Paul
29 december 2023

Als altijd heerlijke sushi, met zorg en liefde gemaakt. Perfecte verhouding tussen (super)verse vis en lekkere rijst . Onze favoriete sushi !

Vicky
20 december 2023

Altijd weer super verse en heerlijke sushi. En erg vriendelijke mensen die er werken.

Helena
15 december 2023

Weer lekker

Niels
13 december 2023
Elze
3 december 2023

Heerlijk zoals altijd! Het is vers, goede kwaliteit en de temperatuur is perfect.

douglas
2 december 2023

super lekker zoals altijd.

Heleen
30 november 2023
Pieter
27 november 2023
Philip O
25 november 2023

Sushi zoals gewoonlijk van goede kwaliteit. Temperatuur, versheid vis en gaarheid van rijst perfect. Niet anders gewend....

Chris de Graaf
12 november 2023

Zoals altijd was het weer heel erg lekker. Helaas ontdekte wij dit keer dat wij 1x dynamite roll te kort hadden gekregen maar dat weerhoudt ons niet om binnenkort weer te bestellen.

Jurriaan Albers
11 november 2023

Zoals altijd weer geweldig

Karen
8 november 2023

De beste sushi in de stad! Vers bereid en kwaliteit producten, sashimi smelt op je tong, bezorgers altijd uiterst vriendelijk, waar kom je dat nog tegen tegenwoordig, kortom echt een aanrader!

Hans
6 november 2023

De heerlijkste sushi van Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dina B,es
5 november 2023

Wat een prettige ervaring u blijft voor mij op plaats 1 staan

Tsjoi
3 november 2023

Verse sushi: met liefde gemaakt en bezorgd: dat zie je, dat voel je, dat proef je! Met hoogste nauwkeurigheid en consistentie verzorgd: 10 stukken unagi nigiri? zien er allemaal netjes eender uit, elk uitnodigend om in stijl genuttigd te worden. Prachtig gewoon. Stelt nooit teleur - SUSHI HOUSE is al jaren mijn hoogstaande leverancier, wanneer niets fout mag gaan.

Alex
2 november 2023
Margje
29 oktober 2023

Het was weer heerlijk! Ondanks het slechte weer op tijd gebracht door vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cloe
26 oktober 2023

Lekker en met een extra sushi van de huis!

De boer
26 oktober 2023

Heaven!!

Naomi
25 oktober 2023

Vers en goeie smaak. Al jaren klant en altijd goed.

Stan
23 oktober 2023

Ik heb mijn vingers erbij opgegeten, ZOOOOOO LEKKERRRRRRR!!! De inside out rolls, de mixed gyoza en zeewiersalade... YUMMIE!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bella
22 oktober 2023

De lekkerste sushi en de liefste sushimakers!!

Richard
21 oktober 2023

Erg lekker en gevarieerd

Hayke
15 oktober 2023

Het zag er mooi uit, was vers en snel bezorgd. Prima 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emre kanigur
14 oktober 2023

Super lekker zoals altijd.

Van Till
13 oktober 2023
Dirk
13 oktober 2023

Beste sushi van amsterdam!

Marieke
12 oktober 2023
D.Bles
7 oktober 2023

Heel erg goede kwaliteit,perfecte temperatuur

Sanne
1 oktober 2023

Super vers. Heel erg goed!

Floris
28 september 2023

Altijd top.

Helen
17 september 2023

17:40 online besteld met verzoek om zo snel mogelijk te leveren. E-mail bevestiging dat er om 19:00 uur (!!!) geleverd wordt. 19:20 uur gebeld waar de bestelling blijft - kan nog wel half uur duren. 19:55 uur weer gebeld - bestelling is bijna klaar, nog 10 minuutjes. E-mail blijkt standaard te zijn, de genoemde levertijd betekent verder niks. 20:15 uur wordt geleverd - ruim 2,5 uur na bestelling!!! De kwaliteit is uitstekend, maar zo’n late levering en vooral slechte communicatie doet echt afbreuk… Drukke avond is geen excuus, beter thuisbezorging niet beschikbaar maken als je het niet aan kan.

Naomi
9 september 2023

Helaas is dit de derde keer op rij dat ik meer dan 2 uur heb moeten wachten op mijn bestelling en er achteraan heb moeten bellen. Gisteren voor 19 uur een bestelling geplaatst, die om 20 uur zou worden bezorgd. Om 20.30 heb ik gebeld en werd er vertelt dat ze het nog moesten klaarmaken. Waarna het pas na 21.00 werd bezorgd. Er was geen vorm van compensatie. Ondanks de goede kwaliteit en dat ik al jaren vaste klant ben, ben ik zeer teleurgesteld en zal ik hier niet meer bestellen.

Anne Schoehuijs
9 september 2023

Heerlijke sushi, ruime keuze en prima bezorging. Alles nog lekker koel/warm. Werd netjes gebeld dat ze later waren en kreeg een attentie.

SuzSchi
7 september 2023

Al jaren een vertrouwd adres. De sushi is lekker en vers. Het assortiment zou wat diverser / spannender mogen. Grootste verbeterpunt zijn de edamame boontjes. Voor onze kids een vast onderdeel van sushi eten, Hier zijn ze helaas koud en vlak van smaak, verbeter dat alsjeblieft!!

Marc
20 augustus 2023

Always the best sushi

Paul
6 augustus 2023

Met afstand de beste sushi in Amsterdam. Sashimi zalm is nergens zo lekker. Altijd vriendelijke en voortreffelijke service.

Kim
4 augustus 2023

Heerlijke sushi

Tsjoi
24 juli 2023

Voor belangrijke speciale gelegenheden laat ik al jaren m'n sushi bezorgen door Sushi House: Stellen nooit teleur: Zeer consistente kwaliteit en hoge precisie. Kun je meteen zien, bijvoorbeeld 12 plakken sashimi? 12 plakken sashimi perfect gelijk en op juiste wijze gesneden. 12 maki op een rij? Is 12 maki op een rij - exact allemaal gelijk. Alleen daar aan, kun je de hogere klasse herkennen. Het ziet er niet alleen keurig en precies uit (zoals het bij sushi hoort); de gebruikte vis is top-vers, simpel geweldig. Ook logistiek zit het snor: je krijgt van alles (wasabi, gember, soyasaus) in ruime hoeveelheid erbij geleverd en op tijd. Complimenten weer! Dank voor de fijne verzorging!

Maud
9 juli 2023

Onze favo Sushi, smaakvol & vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
9 juli 2023

Was weer heerlijk

Kirsten
5 juli 2023

Heerlijke sushi, fijne mensen!

Fabrice
5 juli 2023
Ratna
4 juli 2023

By far de beste, smaakvolste, verste sushi van Amsterdam! Met super goede service. Aanrader! (Buiten Amsterdam heb ik nog nooit besteld dus vandaar)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie-Claire vd Steen
30 juni 2023

Heb het eten niet ontvangen én mijn geld niet terug gekregen. Bestel hier niet!

Hans
29 juni 2023

Beste in Amsterdam

P.Hamaker
29 juni 2023
Etta Maria Eringa
26 juni 2023

Alle gasten waren verrast over super goede kwaliteit van de sushi's. En de presentatie in jullie prachtige schalen was ook fantastisch. Volgende keer doen we het weer zo ! Heerlijk gegeten. Hartelijk dank Etta Maria