Beoordelingen van Sushi House Amsterdam

Recente recensies

5.0
Elena
15 mei 2022

Always happy with my orders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mauro
13 mei 2022

Quality of the food excellent. Service efficient and very kind.

VT
13 mei 2022

Heerlijk!

Fabrice
12 mei 2022

Great as always. I think you should also put an option for customers to tip the delivery person on the website :)

Cees Lut
9 mei 2022
Tsjoi
9 mei 2022

Ik ben vaste klant - bestel al jaren bij Sushi House. Overheerlijke sushi, professioneel met zorg klaargemaakt... consistente kwaliteit. Dit maal was de California roll buitengewoon lekker. Is het altijd wel, maar deze keer extra, komt door de surimi - denk ik? Inflatie/prijsstijging monster heeft helaas ook hier toegeslagen. Nog steeds topklasse sushi hoor, nooit goedkoop geweest... ik troost mezelf maar, dat wij met z'n allen wel goed, gezond en veilig zijn om van de allerlekkerste sushi te genieten. Koesteren maar.

Simon
8 mei 2022

Wederom weer super kwaliteit en service! Voor sushi bezorging blijf ik bij deze toko bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stan
5 mei 2022

Altijd top!!! En als er toch iets is, dan is 't met 'n belletje zo in orde gemaakt. Heerlijk eten, professioneel personeel, zeer klantvriendelijk. Leuk team, Naomi!

Niels
2 mei 2022

Super sushi, kakelvers en op tijd klaar zoals tijdens bestelling opgegeven. Aanrader!

Joris
1 mei 2022

Erg lekkere sushi!

Suki
28 april 2022

Bestelling niet ontvangen 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

barbara
27 april 2022

MIjn uitspraak is altijd "de lekkerste sushi haal je bij sushihouse" maar deze keer viel de kwaliteit tegen. Net alsof de sushi niet goed gerold was en niet helemaal vers. Jammer! Hopelijk volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
21 april 2022

Altijd lekker en vers, keuken ziet er altijd netjes en schoon uit. de mensen die er werken zijn klantvriendelijk en super aardig Nooit meer ergens anders sushi halen !

Bas
15 april 2022

Brilliant, zoals altijd. Constante kwaliteit. Supervers en de rijst smelt.

Mariana
13 april 2022

Top als altijd!

Henny van Hoeijen
11 april 2022

Als altijd weer genoten van heerlijke verse sushi! Blijft top en de moeite waard om vanuit Oostzaan naar Amsterdam te rijden.

Frans Verhagen
3 april 2022

De Maki zijn aan de kleine kant, verder prima. Kwaliteit goed.

Elton IJpma
2 april 2022

Alles was prima behalve de tonijn, die was echt niet vers

liselotte
1 april 2022

Beste sushi van Amsterdam! mooie grote films, erg lekker, altijd vers en snel bezorgd! ook doen ze vaak iets van het huis erbij! ik bestel hier al jaren en blijf dit zeker doen

Frits van Alphen
31 maart 2022

Keurig verzorgd. Echte sla i.p.v. plastic slablaadjes. Netjes op tijd bezorgd door een keurige/beleefde bezorger.

Simon
30 maart 2022

Zeer tevreden met de lekkere sushi en de hoge kwaliteit. Dit wordt mijn vaste sushi-tent voor bezorging!

Luc
27 maart 2022

De beste sushi van Amsterdam

Ed R
21 maart 2022

Altijd lekker, vooral de inside-out rolls. Maar wel 20% (!!) duurder geworden :-0 (10% prijsstijging en 10% door bezorgkosten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Customer
20 maart 2022
Simon
19 maart 2022

Zeer goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Voor sushi ga ik hier vaker bestellen. Leuke actie met een gratis crunhy roll. Ook genoeg gember, soja en stokjes.

Niels
16 maart 2022

Super vers, perfecte zalm sashimi! Absolute aanrader. Beste sushi in Amsterdam.

Julia
14 maart 2022

Zoals altijd weer héérlijke verse sushi opgehaald. Heel vriendelijke service, op tijd en schoon. DANK!

Antoinette
12 maart 2022

Heel lekker waren alle sushis en vriendelijk personeel bij afhalen!

Frits van Alphen
7 maart 2022

Bestelling is correct en ruim op tijd geleverd. Kwaliteit van het eten was goed. Uit milieukundig oogpunt overwegen over te gaan op ander verpakking materiaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
28 februari 2022

Sushi house heeft nog steeds echt de beste sushi van Amsterdam! Wel jammer dat ze geen miso soep op het menu hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennero
28 februari 2022

Zoals altijd zijn ze vriendelijk, verzorgd en is de sushi geweldig.

Bella
21 februari 2022

Zoals altijd weer HEERLIJK!!

Paul
17 februari 2022

beste sushi van amsterdam altijd heerlijk en vers. super aardige mensen die service, vriendelijkheid en kwaliteit van het hoogste niveau leveren

Ivo wouters
17 februari 2022

Was weer heerlijk. Ik maak speciaal een omweg om deze sushi en warme snacks op te halen.

E.
14 februari 2022
Ronald Vink
13 februari 2022

Altijd vers, kwaliteit en genieten. Constant. Als we ergens het eten goed vinden blijven we terugkomen. Zeker als het in verhouding goed betaalbaar is. Dat doen we hier dus. Horen we trouwens ook van anderen in de buurt. Al jaren. Alsof je even een uitstapje naar Japan maakt. Fijne mensen, die prettig, natuurlijk en vriendelijk met hun klanten omgaan. Wat we ook leuk vinden is dat ze er af en toe een cadeautje bij doen. Dat maakt het verassend en bijzonder.

Vicky
12 februari 2022

Altijd genieten, en je proeft dat alles met veel toewijding en liefde wordt bereid! Super vriendelijk personeel.

Lamon
12 februari 2022

Ik houd wel van wat mayonaise in sushi’s ondanks dat dit er eigenlijk niet bij hoort. Maar ik had liever gewild dat het iets subtieler was. Buiten deze opmerking heb ik van jullie sushi’s genoten

Brigit
11 februari 2022

Super lekkere en versie sushi. Ik kom van buiten Amsterdam de sushi hirr halen omdat ze altijd van topkwaliteit zijn.

Wim
11 februari 2022

Deze keer waren zelfs de warme gerechten echt warm, dat lukt niet altijd met bezorging. Er werd zelfs iets eerder gebracht. Zoals steeds constante top kwaliteit

Sevi
6 februari 2022

Definitely best sushi in town

Deborah Verhoeven
5 februari 2022

Het was weer heerlijk! Vriendelijke service & op tijd klaar👍

....
5 februari 2022
Natalie
31 januari 2022
Tessa
30 januari 2022
Masja
29 januari 2022

Na een minder positieve recensie van mijn kant vorige week, vind ik het wel zo aardig om nu een goeie recensie te schrijven. Heerlijke sushi, geheel op tijd met korting vanwege de hele lange wachttijd de vorige keer.. Dank voor deze oplossing. Tot ziens!

Dirk Molenaar
29 januari 2022
ivo wouters
28 januari 2022

Het was weer fantastisch. Warme delen echt lekker warm, loempia met heerlijke saus. De sushi weer formaat 'minimaal 2 happen'. En de hulp van het vriendelijke personeel. Hart voor de zaak met een grote H.

Elisa Robles Gonzalez
24 januari 2022

I love the Sushi. It is fresh and delicious!

Tsjoi
23 januari 2022

Altijd een goed feest met Sushi House (ook al is het nu even met minder personen die je te gast mag vragen)... Consistente kwaliteit, op tijd bezorgd, sushi met zorg gemaakt, dat kun je zien, dat kun je proeven: voorbeeld: 12 stukken sushi, alle 12 exact tot de precisie gelijk aan elkaar. *Dat* is de schoonheid van sushi. Met name de unagi is super! Aanrader.

Jojanneke
21 januari 2022

Altijd weer lekker

Masja
21 januari 2022

Vanavond 3x met sushi house aan de telefoon gehangen ivm lang durende bezorging. Na 2,5 uur wachten aangegeven dat ik een vergoeding wil. Dit kan echt niet en is ook niet de eerste keer. Hoe lekker de sushi ook is. Wat ik er het meest storend aan vind, is dat je al betaalt en een bezorgtijd toegestuurd krijgt die enigszins redelijk is (bestelde om 17:45, bezorger zou er om 19:15 zijn, werd 20:25). Je wordt niet geïnformeerd dat het later wordt en hebt dus ook geen keuze om te cancelen op het moment dat het al erg laat is. Althans, dan kan je annuleren en je geld terug krijgen, maar dan sta je inmiddels te klapperen van de honger. Als mij om 17:45 verteld was dat ze pas rond 20:30 konden bezorgen, was ik ergens anders gaan bestellen. Er is met me afgesproken dat ze me tegemoet gaan komen (financieel). Daarover wordt nog contact opgenomen. Als niet, ben je mij als vaste klant nu echt kwijt. Er zijn veel goeie nieuwe sushitentjes in de buurt gekomen zonder deze bezorgproblemen. Ik wacht d

YMC
21 januari 2022
Sandra
21 januari 2022

Kwaliteit en bezorging zoals altijd prima. vond het alleen jammer dat de edamame koud was en niet gezouten.

Charlie
20 januari 2022

Al jaren vaste klant en altijd zeer tevreden. Vandaag helaas voor het eerst iets minder. De tonijn had ik een vreemde geur en heb ik daarom niet opgegeten.

Adinda
13 januari 2022
Jacob
2 januari 2021

Super vers en lekker. Dit zijn vakmensen. Beste sushi die ik ken!

Martine
25 december 2021

Heerlijke sushi, op tijd geleverd. Goede service.

Deborah Verhoeven
19 december 2021

Zoals altijd genoten van heerlijke sushi, zeewier & boontjes! Alles stond op tijd klaar & ik werd heel vriendelijk geholpen!

Paul
18 december 2021

altijd lekker en vers, beste sushi van Amsterdam . ook de service bij het afhalen is top erg vriendelijke mensen

Floortje Jeukens
18 december 2021

Top, zoals altijd zeer vers en smakelijk.

Den
15 december 2021

Geweldige sushi! De allerlekkerste!

Kaat
15 december 2021

De beste en meest verse sushi van Amsterdam! De bezorgers zijn top, super vriendelijk en servicegericht. Kortom, geweldig!

Gerard Krom
12 december 2021

De levering was echt zo op tijd fantastisch planning ! De suzi is nog steeds de beste dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen
12 december 2021

Ontzettend lekker, ook frituur was super. Een aanrader en met zeer vriendelijk personeel

Deborah
12 december 2021

De sushi en zeewier salade waren heerlijk zoals altijd! Enig minpuntje vind ik dat de jongen bij de toonbank met zijn handen de sushi in de bakjes legt terwijl hij diezelfde handen ook gebruikt om af te rekenen en andere dingen doet. Ik snap dat de chefs in de keuken met hun handen werken, maar ik zie het liever niet. ;-)

Lukas
11 december 2021

Ik heb gisteren de sushi om 18uur20 besteld, en hij werd om 2030 bezorgd. Meer dan 2 uur met het gezin zitten wachten, zonder een klein excuusje voor deze vertraging…

Appie
10 december 2021

1 woord: TOP

Harold
10 december 2021

Heel erg goede sushi.

Bella
6 december 2021

Geveld door Corona en dan sushi van Sushi House geleverd krijgen. En zelfs een extraatje van het huis en stukjes kip voor onze hond Solo, zo komen wij er wel doorheen. Heerlijk was het weer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
3 december 2021

Alles is zalig. De rijst smelt op je tong en de vis is supervers. Altijd genieten!

Naomi
29 november 2021
Gaby
27 november 2021

Alles was weer heerlijk!

Kees De Kok
26 november 2021

Super vers en goed! Bezorging stipt op tijd!

Bente
22 november 2021

Altijd heerlijke sushi’s! Bij 3 stuks voor een roll kan je denken ‘goh, wat weinig’ maar die stukken zijn echt best groot. Vergis je daarin dus niet door te veel te bestellen. Ze bezorgen altijd op tijd en echt heerlijke kwaliteit vis. Leuk dat ze een extra gerechtje naar keuze doen via de eigen website. En toevallig was mijn vriend jarig, we kregen sashimi van het huis! Terwijl ze het niet wisten, echt puur toeval. Wat een toppers zijn het ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petrus
22 november 2021

Heerlijk, verse producten, goede smaak combinaties, en een glimlach bij het afhalen !

Marika
21 november 2021

Top kwaliteit, zoals altijd, en een leuke verrassing van het huis. Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
20 november 2021

heerlijke sushi, altijd vers. erg vriendelijke mensen

V d Heul
19 november 2021

Duurde nogal lang maar er attent opgelost met een extra gerecht

Tsjoi
18 november 2021

Ik ben vaste klant bij Sushi House... al jaren. Hun kwaliteit is consistent goed. Deze keer wisten ze toch nog uit te springen! En dat kan hè? Immers, rauwe vis en b.v. avocado zijn natuurlijke ingrediënten. Dit maal was de zalm uitzonderlijk goed vet en de avocado nét op juiste punt rijp: heb je geluk voor nodig. Heeft tot gevolg: sublieme sushi! Zeer nauwkeurig vervaardigd en nauwkeurig gepresenteerd: Voorbeeld? 6 nigiri in een boog: alle 6 gelijk, dat toont discipline. Sushi zoals sushi hoort te smaken! Dank jullie wel wederom voor een prachtige feestmaaltijd! We hebben er super van genoten, qua smaak, qua geur en qua presentatie!

de Boer
17 november 2021

Erg lekker, maar jullie waren de gember vergeten....dat was een gemis.

MvdV
15 november 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katya
14 november 2021

Super lekker als altijd!

Liselotte
14 november 2021

Beste sushi van Amsterdam! Altijd vers, mooie grote rolls en een heerlijke smaak! Soms ook iets van het huis erbij! Bezorging is ook snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
14 november 2021

Lekker, vers bereid eten en vriendelijke service. Absoluut een aanrader!

Anneke
11 november 2021

Het was weer heerlijk. Heel attent dat we zijn gebeld dat de bestelling iets langer duurde. Bij de bestelling zat ook nog een lekkere toevoeging vanwege de vertraging. Wat een service!

Paul
6 november 2021

Lekkerste Sushi van amsterdam en hele aardige mensen

Dirk
6 november 2021

Top kwaliteit!! Beste sushi van Amsterdam, kakelvers en beste vis!

Appie
5 november 2021

Probeer de paling iets zachter en minder dun te maken. Verders alles top!

Jarige Job
31 oktober 2021

Klein verjaardagsfeestje gehouden (ivm corona he?): kun je gerust aan Sushi House overlaten! Consistente (hoge) kwaliteit al jaren! Alles zoals het hoort. Koel, vers en gelijkvorming (= sushi discipline!) Ditmaal was de garnaal (ebi) uitzonderlijk goed! Slim ingekocht door SH dus! Dik dik tevreden met de nigiri unagi en hun unieke crunchy rol. Aanrader!

Floortje Jeukens
30 oktober 2021

Tonijn sashimi was boven verwachting goed! Heerlijk gegeten, dank.

Mirjam
24 oktober 2021

Altijd blij met Sushi House! .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
24 oktober 2021

Zoals altijd super verse sushi, snelle afhandeling en glimlach bij het ophalen.

Bjorn V
20 oktober 2021

Sushi was weer perfect op smaak en vers.

Mariana
20 oktober 2021

Altijd top service van Sushihouse en heerlijke sushi.

Reuben
17 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd.

Ivo wouters
15 oktober 2021

Top! Ik zat buiten te wachten op bestelling toen een man aan een andere bezoeker uitlegde dat dit de beste sushi aanbieder in de stad is. Ik vulde aan met: en ook in regio Maas en Waal. Hij keek me vreemd aan. Ik koop hier sushi als ik in omgeving Adam werk. Rijd dan (met file vandaag) 2 uur naar huis. Warme dingen even in de oven en genieten maar. Het is zo belangrijk: de grote rolstukken, verse vis, goede ingrediënten. Nooit meer wat anders voor ons thuis (op 125 km afstand!)

Appie
14 oktober 2021

Gewoon DE BESTE Afhaal/bezorg sushi!

Masja
3 oktober 2021

Heerlijk weer! En dank voor het extraatje 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
3 oktober 2021

TOP

Margje
3 oktober 2021

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd

C. Tasdelen
1 oktober 2021

Bezorging heeft 2 uur geduurd na bestelling. Maki porties waren extreem klein! Volgende sushi bestelling zal zeker niet het “sushi house” worden.

Hoek
1 oktober 2021

Helaas een uur langer op het eten moeten wachten, ondanks dat we het ruim op tijd hadden besteld. Eten was redelijk niet slecht maar we waren er niet kapot van. Maar smaken verschillen……

Tsjoi
27 september 2021
Deborah Verhoeven
27 september 2021

Weer heerlijke sushi gegeten! Fijn dat het zo vers gemaakt wordt en het personeel is ook erg vriendelijk en beleefd. Het zou helemaal mooi zijn als er ook pokebowl op het menu komt. Maar we komen sowieso snel terug voor de lekkere sushi en sashimi!

Anna
27 september 2021

Enorm lekkere en goede sushi! Je proeft dat de vis van topkwaliteit is en ook nog eens hele goede service en lieve mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
20 september 2021
Deborah Verhoeven
19 september 2021

Vriendelijke snelle service. Heerlijke sushi!

Katya
18 september 2021

Altijd super lekker en vers!

Frits van Alphen
17 september 2021

We hebben niet gekregen wat we besteld hadden. Bijv. geen Yakitori, maar wel gefrituurde kip

Noura Hanna
16 september 2021

As always , the quality of the food and service is outstanding. Thank you very much!

Yara
15 september 2021
Jelle
11 september 2021

Super

Jo
6 september 2021

altijd heerlijk verse sushi van echt goede kwaliteit en de bezorging was ook heel snel dit keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
5 september 2021

Lekkere sushi. De Alaska roll en crispy chicken zijn echte aanraders, maar ook de rainbow roll bijv. Ik eet zelfs de restjes de dag erna nog op als lunch, zo vers!

Gideon
4 september 2021

Heerlijk eten, ondanks wat langer wachten op de bestelling super kunnen genieten

Lisa
4 september 2021

Heerlijk...een van de beste Sushi in Amsterdam! En goede service. Thanks :-)

Ziett Alhudd
3 september 2021

Heerlijke Sushi

Liesbeth Dingemans
2 september 2021

De bezorging was echt top, aardige jongen en zo attent!!

YMC
30 augustus 2021
Nikki Broere
30 augustus 2021

Heerlijke verse sushi, ons vaste adresje! Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
26 augustus 2021

Liselotte
25 augustus 2021

Altijd snel, lekker, groot en vers! Af en toe ook sashimi van het huis, super aardig! Sushi house is m'n favoriet!

Helena
23 augustus 2021

Erg Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
20 augustus 2021

Als altijd heerlijke sushi. Wij zijn grote fans van vooral de nigiri. Uitstekende verhouding tussen rijst en ‘topping’. Mooie zalm, tonijn etc. Fijn personeel en goede service. Ons ‘go to’ adres voor sushi al wonen wij aan de andere kant van de stad.

Still Waters
19 augustus 2021

De inside out rolls waren weer fantastisch!!! Heerlijk gegeten, Sushi House is the best!!!

I.
18 augustus 2021
Erick pepping
18 augustus 2021

Ontzettend goed! Beste in de stad

Angela
15 augustus 2021
Brian
6 augustus 2021

Vandaag voor het eerst zelf sushi besteld bij sushi house nadat we al een keer eerder bij vrienden gegeten hadden. Alles was heerlijk vers en ben nog even gebeld omdat het erg druk was en de bezorger misschien wat later zou komen. Mochten nog wat uitkiezen van het huis. Hele vriendelijk werknemer aan de telefoon gehad en het eten was top.

Yu
31 juli 2021

De beste sushi die ik heb gegeten in Amsterdam. Als een Taiwanese, denk ik dat de sushi hier heel authentiek is vooral de nigiri, de vis is vers en wordt professioneel gesneden op de rijst. De rijst is niet met wit vinegar maar de kwaliteit van de rijst is goed genoeg. De verpakking ziet er mooi uit en de staf en bezorging zijn vriendelijk.

Jitske Van Der heide
29 juli 2021

Het was erg lekker, smaakvol en vers en het zag er netjes uit.

Steven Bezemer
29 juli 2021

Altijd mooie sushi met heerlijk verse vis die van goeie kwaliteit is. Bestel eigenlijk nergens anders meer omdat dit toch wel een van de beste is in de regio amsterdam

Jessie
25 juli 2021

Heerlijke verse sushi! Eenvoudig via de website besteld en opgehaald bij de winkel. Hele lieve mensen.

v d Heul
23 juli 2021

heerlijke sushi en prima bezorging

C. Lut
19 juli 2021

Eénvoudige bestelling op de site plus snelle en zeer vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liselotte
18 juli 2021

Super goede ervaring met sushi house! Lekkerste sushi en de rolls zijn groot! Ook zijn ze altijd keurig op tijd of voor tijd met bezorgen en krijg je we eens iets van het huis! Sushi house is m'n favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y. M. C.
18 juli 2021
Kim
18 juli 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd

Maya
16 juli 2021

Niet voor niets voor de zoveelste keer hier besteld.Heerlijke verse sushi!genoeg sauna’s wasabi en gember.en op tijd bezorgd.

Sal
16 juli 2021

Heerlijke sushi !!

Radi
11 juli 2021

Werkelijk zalig, op maat glutenvrij vrij gemaakt voor mijn zoon en met extra wasabi en gember... genoten! Tip: er bestaat ook goede glutenvrije sojasaus, misschien goed om in huis te hebben ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nomonde
11 juli 2021

Topkwaliteit waarvoor je graag de forse prijs betaalt. Irritant detail: €0.25 kosten als je met verplichte iDeal betaalt…

Juan
9 juli 2021
Helena
8 juli 2021

Lekker

Anna
4 juli 2021

amazing as always! please start delivering to the Central Amsterdam! we need your sushi hee 🤍

JN
3 juli 2021

De sushi was wat mat van kleur, anders dan normaal, vooral de tonijn en de nigiri omelet. De smaak was wel goed. De rijst was veel losser dan normaal. Helaas geen verbetering!

v d Heul
2 juli 2021

Top!

....
2 juli 2021

Prima sushi voor de echte visliefhebber.

Cilly Wolf
1 juli 2021

Wat een klasse! Heerlijk en zó vers ik ken geen betere!

She
1 juli 2021

Lekker, boontjes waren deze keer niet zo lekker. Maar de volgende keer hopelijk wel weer.

Margje
27 juni 2021

Heerlijke sushi en op de afgesproken tijd klaar om mee te nemen. Vriendelijke medewerkers.

Belle
27 juni 2021

Super vers en lekker zoals altijd

Ellen
26 juni 2021

Was weer heerlijk

Monique
25 juni 2021

Echt heel goede sushi! Heerlijk vers! En ook nog stipt op tijd bezorgd door heel vriendelijke bezorger. Top!

Nathalie
23 juni 2021

Heerlijk gegeten! Lekkere zelfgemaakte gyoza’s en de sushi is top, rijst/vulling verhouding is perfect!

Helena
23 juni 2021

Lekker lekker en vriendelijk bezorget

Calvin Coen
20 juni 2021
Appie appie
19 juni 2021

Altijd TOP!

Ivo Wouters
18 juni 2021

Ik ga speciaal naar amsterdam voor deze sushi. Ik rijd dan nog een uur naar huis (dreumel) en het is van zulke goede kwaliteit dat het nog warm is, of vers smaakt. De grootte van de rollen is enorm, strak gerold, en heerlijke vulling. Nooit meer een andere, zelfs niet eentje dichterbij.

YMC
17 juni 2021

Goede kwaliteit, snel bezorgd!

Tessa
12 juni 2021

Goede sushi en snelle levering

Liesbeth
10 juni 2021

Zoals altijd fantastische sushi! Als we sushi eten, bestellen we hier altijd.

Ana
6 juni 2021

Always delicious and on time & the best sushi in Amsterdam in my opinion. I recommend crunchy sushi & tori katsu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appie appie
6 juni 2021

Altijd lekkere verse sushi!

Greg
5 juni 2021
Martin
3 juni 2021

Snel bezorgd. Heerlijke sushi en op de juiste temperatuur, niet (veel) te koud zoals anderen nog wel eens gebeurt.

Deborah Verhoeven
30 mei 2021

Zoals altijd heerlijke sushi!

kaj
25 mei 2021

was weer heerlijk

Naomi
23 mei 2021
msobie
14 mei 2021

fresh fresh fresh beautiful stuffed hand rolls

Kim
14 mei 2021

Het was weer heerlijk. De beste sushi, goed gevuld met veel vis! Nog nergens beter kunnen vinden in de omgeving

Mark Achterberg
13 mei 2021

Extreem blij met jullie sushi! Echt top! Enige tip; de site vullen met foto's van de verschillende sushi's, makkelijker kiezen.

Ana
10 mei 2021

heerlijk eten, geweldige service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
9 mei 2021

Super service! Er ontbrak iets per ongeluk,dacht ik, en ze stonden direct voor de deur. Sushi was heerlijk!

Erna van Hee
8 mei 2021

Altijd heerlijke sushi. Constante kwaliteit en de klantvriendelijkheid is groot!

ELine
7 mei 2021

Heerlijke sushi, elke keer weer

Lies
7 mei 2021

Niet zo fijn, erg lange wachttijd (1,5 uur) en nadat ik gebeld had kwam de bestelling na 20 min

wim
3 mei 2021

Wat blijft dit toch een top adres voor sushi. Je proeft de versheid en de vakkundigheid waar alles mee gemaakt is. Ook de vriendelijkheid van de bezorging is ook heel fijn. Beste adres van Amsterdam voor je Japanse menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maart
2 mei 2021

Heerlijk, niet te vettig, lekker vers. Bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
2 mei 2021

Best sushi in town!! Top quality, all fresh, perfect service!

Dirk
2 mei 2021

Best sushi in town!! Top quality, all fresh, perfect service!

Maya
1 mei 2021

Heerlijke sushi.Heb hier eerder besteld en zal dat zeker nog doen in de toekomst.Grote sushi en genoeg soy /wasabi/gember meegeleverd.

Jolanda
30 april 2021

De sushi is altijd heerlijk! We bestellen hier regelmatig en de kwaliteit is altijd goed.

Arianne
30 april 2021

Heerlijke sushi

Yvonne
29 april 2021

Altijd weer goede sushi. Alles helder vers en goede rijst. Geweldige en punctuele bezorging. En ook nog een verrassing van het huis erbij!

sjjoerd
29 april 2021

heerlijke sushi , bedankt voor heerlijke extra zalm sashimi !

Bjorn V
28 april 2021

Sneller dan verwacht en weer geweldig vers!

Adinda Akkermans
28 april 2021
Marieke
27 april 2021

Goede kwaliteit sushi.

Fred
26 april 2021

Ik bestel wekelijks, hoge kwaliteit Sushi. Mijn mening "Lekkerste Susuhi van Amsterdam"

Sonja
20 april 2021

Lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
19 april 2021

Zoals altijd heel lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorraine
17 april 2021

Good as always

Franck Schellekens
16 april 2021

Ondanks de doorgaans fantastische sushi ditmaal na ruim 2 uur wachten niets geleverd. Na 11/2 uur een telefoontje dat het de sushi 20 min later geleverd zou woren. Helaas niets....toen maar zelf gebeld om 20.55 en bleek dat de bestelling nog gemaakt moest worden en dat ze gingen sluiten. Argument; het was te druk in de winkel. Terwijl ik besteld en betaald had, kom je toch achteraan in de rij. Werkelijk schandalig!

Paul
16 april 2021

altijd vers, we hebben weer heerlijk gegeten, goede en vriendelijke service.

Calvin
15 april 2021

Top kwaliteit! Erg lekker gegeten

Herman
11 april 2021

Altijd super lekker verse goede sushi

Roelof de Vries
7 april 2021

Altijd perfecte kwaliteit, correcte service en bezorging.

femke
6 april 2021
Ellen
3 april 2021

Altijd goed

Kirsten
3 april 2021

Lekker en binnen redelijke tijd bezorgd.

Jelmer
29 maart 2021

Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ratna
29 maart 2021

Door het vele reizen ben ik verwend met goede sushi. Dit is echt een aanrader! Verse vis en vers gerolde sushi die niet eerst uren in de koelkast heeft gestaan. We kregen zelfs zalm sashimi van het huis, mijn lievelings. Dit smaakt naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
29 maart 2021
Moniwue
28 maart 2021

Helaas waren de boontjes koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philip O
28 maart 2021

Duidelijke site om te bestellen en keurig op tijd geleverd. Sushi (zoals gewoonlijk) lekker vers en prima van smaak...

Eva
27 maart 2021

Heel erg lekkere sushi en aardig omgegaan met het feit dat de bezorging te laat bezorgd werd door iets aan te bieden van het huis. We bestellen zeker nog een keer!

Ellen
20 maart 2021

Jammer iets te laat maar altijd zeer vriendelijke mannen vd bezorging

Richard Bolk
20 maart 2021

Tweede keer dat ik hier client ben , betaalbaar en smakelijk ! En vriendelijke bezorger !

Cindy
19 maart 2021

Heerlijk!

S.V.
16 maart 2021

The best sushi in Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fanni
15 maart 2021

Hands down best sushi /sashimi / gyoza in Amsterdam! ❤️

Ali al Ali
15 maart 2021

Smaak: 10/10 Kwaliteit 10/10 Hygiene: 10/10 Klantenservice: 10/10 Stop maar met zoeken en bestel, een betere sushi tent dan deze ga je niet vinden.

Cees
14 maart 2021

Zoals we gewend zijn weer uitstekend verzorgt en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mr Faber
13 maart 2021

De kwaliteit is goed, maar er worden wel heel kleine hoeveelheden gegeven voor de hoge prijzen die gevraagd worden. 85 euro en dan nog steeds honger na afloop.

Hans
13 maart 2021
Frederique Kok
13 maart 2021

Besteld om 19:00 uur, bevestiging dat er om 20:20 geleverd kan worden. Nadeel bij on-line bestelling.. vonden we al te laat.. maar ja nu al besteld.. avondklok dus eters moeten op tijd weg.. onze vriendin is zonder sushi de deur uit gegaan want de bestelling kwam pas om 20.45.. Goed dat jullie wel gebeld hebben om te zeggen, we zijn later, wilt u iets extra’s. Echter dit is nu de 2e keer dat het gebeurd, vorige keer ook.. hopelijk blijft het hierbij. Als het zo druk is (gelukkig) neem dan geen bestelling aan als je niet binnen een uur kan leveren.. Want ontevreden klanten wil je niet toch? Sushi was weer heerlijk! Succes daar

Inigo Alonso
10 maart 2021

Delicious

Marijn
8 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
8 maart 2021

Was weer heerlijk! Beste sushi van Amsterdam!

Mau
7 maart 2021
YMC
6 maart 2021
Sanchez
6 maart 2021

1 uur en 50 minuten moeten wachten, 2x gebeld en de belofte nog 10 min werd 25 min. Terwijl het al de deur uit was? En we wonen 5 min verderop? Als compensatie 2 cola beloofd, we kregen er 1. Zo zonde dat er bijna respectloos omgegaan wordt met vaste klanten en tegen je wordt gelogen. We zijn altijd heel blij met de kwaliteit van het eten maar dit was de zoveelste keer, we gaan toch naar alternatieven kijken. Het proces en systeem moet beter op orde gemaakt en gemanaged worden. Dat zal een hoop frustratie en verlies van klanten voorkomen.

kaj
6 maart 2021

heerlijk gegeten, was op tijd geleverd

Rick vd Heul
5 maart 2021

Als altijd heerlijk!

Brigit
5 maart 2021

Heerlijke verse sushi en ontzettend attent en behulpzaam personeel!

Irene
5 maart 2021

Beste sushi van Nederland! :)

Flávia
5 maart 2021
bas van wersch
28 februari 2021

Fantastische constante kwaliteit. Beter dan dit wordt het niet. Plus een hele leuke sfeer en crew.

Naomi
28 februari 2021
Annemarieke
28 februari 2021
Marc
26 februari 2021

Very fresh and high quality food, quickly prepared and delivered.

BjornTHV
25 februari 2021

Sushi was weer geweldig. Jammer alleen dat het vrij lang duurt.

roel
22 februari 2021

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi! Enige minpuntje was dat de bestelling later werd geleverd dan we hadden gevraagd terwijl we al in de ochtend besteld hadden. Maar uiteindelijk wederom enorm genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
22 februari 2021

Top sushi!!!

Hans
22 februari 2021

Eten was weer top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
21 februari 2021

Super vers en goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
21 februari 2021

Onze favoriete sushi tent in Amsterdam! Vooral de nigiri (veel zalm!) en alaska rol zijn top. Bezorging is altijd op tijd en toen ik de verkeerde rol had aangeklikt was het met één belletje gefixt. Zeker een aanrader

Charlotte
19 februari 2021

Beste sushi van amsterdam en top service!

Marvin
19 februari 2021

Was weer super als gewoonlijk! Nette service. Waren verlaat door drukte maar kregen een extra gerecht. Goed geregeld!

Amber
19 februari 2021

Lekkere sushi. Uramaki en gunkan waren groot! Wel veel voor mij onnodig plastic bakjes (voor sojasaus) en ook erg veel sojasaus en wasabi.

Sylvia
18 februari 2021

Deze sushi blijft het omrijden meer dan waard. Zalig!

Dirk
17 februari 2021

Fantastische kwaliteit, vis is kakelvers en alles is perfect verzorgd, by far beste sushi van Amsterdam!

Lauren Jan van Doorn
15 februari 2021

Jullie zijn toppers jongens maar die bezorgingstijden slaan natuurlijk nergens op ;) Betaal een paar fietsmuizen een paar euro extra en het is geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linde
14 februari 2021

Ontzettend lekkere mix menu besteld met sashimi. Super vers en lekker.

Sabrina
14 februari 2021

Heerlijke sushi, goede service en snelle bezorging!!!

Denisa
13 februari 2021

Geweldige sushi!! Al een paar keer bij Sushi House besteld en elke keer top! Heerlijk vers.

YMC
12 februari 2021
Familie Gerrits
6 februari 2021

Via de website van sushihuis besteld. Besteltijd 18:30 geselecteerd en betaald. Kreeg een e-mail dat bezorgtijd om 19:00 zou zijn. Om 19:10 nog niets bezorgd , gebeld en er werd verteld dat bestelling nog klaar gemaakt moest worden en binnnen 20 minuten bezorgd worden. 40 minuten later werd t bezorgd. Totale bezorgtijd na bestelling was dus. 1:40

Barry
5 februari 2021

Ik bestel hier altijd graag.Super goed eten. Alleen erg jammer dat het deze keer weer erg aan de late kant was met bezorgen. Waardoor ik me afspraak moest missen. Maar nogmaals op het eten niks aan te merken

Rosita
5 februari 2021

Precies op tijd. Goed warm, smakelijk. Ziet er mooi uit. Ruim voldoende soya en gember voor 2 personen. Extra stokjes.

paul
5 februari 2021

erg lekker

Erik Mooibroek
3 februari 2021

Heerlijke Sushi, goede kwaliteit, grote exemplaren

Eline
3 februari 2021

Heerlijke sushi van goede kwaliteit. Goede levering

Isabella
1 februari 2021

Het eten is heerlijk , maar de bezorging duurde te lang. We kregen wel iets extra's ter compensatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
1 februari 2021

Weer heerlijke sushi gegeten. Ondanks dat we niet meer in de buurt wonen, blijven we hier terug komen omdat we nergens anders zulke goede sushi krijgen!

Joris
31 januari 2021
Charlotte
30 januari 2021

Heerlijke sushi, altijd vers en snelle bezorging.

Cathelijne
30 januari 2021

Hoi, wij bestellen vaak bij jullie en gisteren was het eten heel laat, kan gebeuren. Jullie hadden gebeld met excuses, helemaal prima. En hebben aangeboden er iets extra's bij te leveren een warme snack. Super sympathiek, wel heel jammer dat dit er dan niet bij zat.

Magdalena Loza
29 januari 2021

Beste kwaliteit, verse en smaakvolle sushi! Geen onnodige sauzen of toppings! Beste sushi in amsterdam!! Aanrader!!

Tess
29 januari 2021
A. Bosman
26 januari 2021

Zoals altijd heerlijk! Goede kwaliteit, goede service!

Kimberly
25 januari 2021

Top. Heerlijk eten en binnen de verwachte tijd verzonden. Kwaliteit is altijd constant. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
24 januari 2021

Het eten was lekker en goed verzorgd, maar ik vond het erg jammer dat ik nog een kwartier moest wachten voordat mijn bestelling klaar was, terwijl ik op de afgesproken tijd kwam

Amber Hovestad
24 januari 2021

Beste sushi van Amsterdam. Ik bestel maandelijks. Zalm is altijd heerlijk. Tonijn kwaliteit is verbeterd! Soja boontjes waren eerst lekkerder, vaak nog een beetje warm. Laatste tijd alsof ze uit de koelkast komen, erg koud en minder smaakvol en vers. Jammer dat de gestoomde gyoza, uit het assortiment gehaald zijn. Heel fijn dat jullie altijd goed opletten met gluten. Zou super zijn als glutenvrije soja saus en nog meer glutenvrije opties aan het menu toegevoegd zouden kunnen worden. Enorm bedankt voor jullie heerlijke, verse sushi. Zeer hoge kwaliteit!

onno
24 januari 2021

zoals altijd op tijd en consequent goede kwaliteit, heerlijk!

Inge
23 januari 2021

Altijd super lekker bij Sushihouse, maar dit keer zeer teleurstellend. Gewoon niet lekker. We moesten ook een uur en drie kwartier wachten. Werden wel keurig gebeld om dit door te geven en er werd ons extra loempia’s beloofd, die we helaas niet hebben gekregen ..... Jammer allemaal 🥲

Annemarieke
23 januari 2021

Smakelijk en vers! Erg lekker.

Tsjoi
20 januari 2021

Zeer professionele Sushi en sashimi - dat blijkt wel weer: alles keurig, netjes en hygiënisch verpakt. Met liefde en zorg vervaardigd - zoals sushi op hoogste niveau moet zijn, verse vis, gesneden conform Japanse precisie: dat voel je op je tong en zie je aan consistent niveau en prachtige presentatie. Je merkt het ook aan de kleine dingen: zoals met de handgevulde wasabi en gember cupjes (niet van die plastic fabriekszakjes) en mooie splintervrije eetstokjes die je erbij krijgt. Geweldig! telkens weer.

Marije
20 januari 2021

Echt de beste sushi! Ever! En goede service - thnx team sushihouse :-)

YMC
17 januari 2021
Paul
15 januari 2021

heerlijk vers, goede kwaliteit

Marja
13 juli 2020

Ik mis de gestoomde gyozas. Maar verder is het altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 juli 2020

Prima sushi..mooi op tijd geleverd

Jacqueline
11 juli 2020

Alleen jammer dat er nav verzoek in de opmerkingen , om krab uit de tuna roll weg te laten, dit niet wordt gerealiseerd.... Dit terwijl ik er ook nog van te voren over had gebeld...

Daniel
10 juli 2020

Great food

Charlotte
7 juli 2020

Beste sushi van amsterdam. Altijd bijzonder vriendelijk!

Bella
6 juli 2020

Als altijd weer heerlijk, zo super vers en ook heel belangrijk , ontzettend aardige mensen, tot de bezorgers aan toe !

Maya
6 juli 2020

Heerlijke sushi :vers gemaakt.De rijst goed aangemaakt.En sneller geleverd dan er stond ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie Gallant
6 juli 2020

Altijd vers, abnormaal lekker en supervriendelijk personeel! De lekkerste sushi van Amsterdam!

Joya
5 juli 2020

Good as always! Heerlijk eten en top kwaliteit.

Kim
4 juli 2020

Voor het eerst de Alaska roll geprobeerd, erg lekker! Lekkere verse sushi en ze vullen goed.

Stan
30 juni 2020

Zoals altijd super service en heerlijke sushi!!! Dankjewel Naomi en medewerkers Sushi House!!!

Sven
29 juni 2020

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mijntje
29 juni 2020

Erg lekkere sushi! De stukjes sushi van een sushirol zijn erg groot en dik, formaat futomaki, dus een beetje lastig eten en het vult heel snel. Als de rol ipv in 3-en in 4 stukjes gesneden zou worden zou ik zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
29 juni 2020

Top service en lekkere sushi!

Wiersma
28 juni 2020

Lekkerste sushi van Amsterdam! Bezorgen duurt vaak wat langer, maar dan heb je ook wat: heerlijke, vers gemaakte sushi.

jacco van der steen
26 juni 2020

Eten was om 19.44 besteld . Zou om 21.10 geleverd worden. Om 21.35 kregen we telefoontje dat de rijst op was. Afspraak was dat geld terug gestort zou worden en we iets geleverd kregen wat nog op voorraad was. Eten is geleverd , geld nog niet teruggestort

I. Laurent
22 juni 2020

Vers en lekker! Niets toe te voegen, het was erg goed.

Sven
16 juni 2020

kwaliteit van het eten is echt super en de bezorging snel & vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
15 juni 2020

Heerlijke sushi zoals gewend. Ik heb zelfs wat voor de volgende dag bewaard en het was nog steeds lekker. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
15 juni 2020
Reactie van Sushi House

Hallo Britt, een handroll met unagi is bij ons de Dragon handroll. Groetjes, William

Marcel
15 juni 2020

Helemaal goed, erg tevreden. En helemaal goed dat direct bestellen (en niet via een bezorg site) gewaardeerd en beloond wordt. Ik ben fan!

Britt
13 juni 2020

Lekker en snel :). En unagi hand roll zou ook lekker zijn, maar hebben jullie het niet op de kaart.

Reactie van Sushi House

Hallo Britt, een handroll met unagi is bij ons de Dragon handroll.

Bob
13 juni 2020
Dien
11 juni 2020